Pacea Interioara si Desteptarea(Trezirea;Iluminarea) /Inner Peace and Enlightenment/La Paix Interieure et l’Eveil/
Albert Einstein: “Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding”. “La Paix ne peut être réalisée par la force ou la violence, elle ne peut être atteinte que par la Compréhension.”Pacea nu poate fi obtinuta prin forta sau violenta,ea nu poate fi obtinuta decat prin intelegere” Mirahorian:Inner Peace cannot be kept by force and struggle; it can be achieved by Nondoing(Wu-Wei)and Awareness.The Ego is a doer and Enlightenment happens in a state of Nondoing/La paix interieure ne peut être réalisée par la force et la lutte(la paix avec un gourdin dans la main, c’est la guerre);elle peut être réalisée par non-action (Wu-Wei) et par la pratique consciente /Pacea interioara nu poate fi tinuta prin forta si lupta;ea poate fi realizata doar prin nonactiune(Wu-Wei;Vairagya) si practica constienta(abhyasa). Egoul este cel ca actioneaza iar Iluminarea se petrece in starea de functionare holografica in care dispare dualitatea subiect-obiect,in starea de Nonactiune.
 
 
INREGISTRAREA AUDIO PE CD A METODEI DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA

PENTRU VİNDECARE REPROGRAMARE SI CENTRARE IN BANCA DE DATE A UNIVERSULUI
 
METODA DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA REALIZATA DE DAN MIRAHORIAN
 
Aceasta metodă antică vă readuce în starea în care se declanşează procesele naturale de vindecare, de regenerare, de întinerire şi de reîntoarcere la ritmurile naturale. Natura nu este doar în afara noastră, ci şi în fiecare dintre noi: ritmurile naturale fundamentale ale universului cântă în profunzimea fiecărei fiinţe umane. Ruperea de aceste ritmuri inseamna dezradacinare si conduce la epuizare, oboseala, boală, imbatranire şi moarte prematură. Restabilirea contactului cu natura din noi înşine înseamnă renaştere, revenirea la sănătate, frumuseţe, vitalitate, la poftă de viaţă şi la o greutate normală a corpului. Această metodă, testată initial in 1971, la Spitalul Militar, de catre Dan Mirahorian in colaborare cu dr. Constantin Dumitru s-a dovedit utila si in accelerarea invatarii limbilor straine. Pe parcursul a 10 ani de aplicare aceasta metoda , şi-a dovedit eficienţa în vindecarea durabilă a obezităţii, a litiazei renale şi biliare .
Prin acţiune la nivel cauzal, în planul programului informaţional, încetează acumularea de rezerve (îngrăşarea), producerea de calculi renali sau biliari, dar şi producerea de chisturi . Aceasta metoda vindecă insomnia, alergia, astmul, anxietatea, depresia, oboseala, amplifică procesele naturale de refacere, stimulează sistemul imunitar, declanşează regenerarea, întinerirea, reînoirea şi creşte capacităţile şi performanţele artistice, fizice şi intelectuale.
În antichitate Socrate folosea, această metodă de însămânţare a cuvântului, pentru «moşire», pentru descoperirea adevăratei noastre identităţi (pentru auto-cunoaştere şi autocontrol). Maïeutica (moşirea) socratică viza «a doua naştere», eliberarea omului de identificările care-l ţin prizonier al orbirii, eliberarea omului din camera periferica a constiintei,din «peştera întunecoasă» a ignoranţei. Aceeaşi metodă de însămânţare a cuvântului, a fost folosită de Iisus pentru a realiza intrarea în starea de calm, de împăcare cu sine şi cu semenii, în starea de iertare şi de predare către Dumnezeu, din adevărata Rugăciune , care facilitează reîntoarcerea la «Împărăţia lui Dumnezeu » şi la izvorul de viaţă , prezente acum şi aici, înlăuntrul fiecărei fiinţe.
Iisus spunea: «Împărăţia lui Dumnezeu nu vine în aşa fel ca să izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: “Uite-o acolo!” Căci iată că Împărăţia lui Dumnezeu este înlăuntrul vostru”» (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)].
Lao tzu spunea in cap.47:
Fără să treci pragul uşii[fără să ieşi din corp]
Se poate cunoaşte [întreg] universul,
Fără să priveşti pe fereastră fără să foloseşti ferestrele simţurilor,
Se poate afla Calea Cerului [poţi descoperi principiile ce guvernează toate lucrurile]
În antichitate metodă de însămânţare a cuvântului prin pilotare in starea intermediara era cunoscuta si aplicata in Dacia,Tibet,China si India pt. comunicarea cu Zeii,pt. Eliberare si pt. Acces la puterile divine(siddhis) ale omului(cunoastera viitorului,teleportare
Nu avem cum sa intelegem obtinerea acestor rezultate terapeutice si a independentei fata de medicamente (vectorul chimic al informatiei terapeutice care polueaza si degradeaza ADN-ul) daca privim doar prin filtrul programarii actuale, care ne-a fost inoculata in cursul conditionarii sau programarii numita educatie sau instruire in scoala.
Oricine poate intelege ca deja creierul propriu controleaza toate functiile fiziologice (temperatura, presiune sanguina, apararea, regenerare, reparare) cu ajutorul impulsurilor.Tot prin semnale electrice transmise de simturi contactam universul; vedem,auzim, atingem si gustam , fiindca fiecare organ de simt transforma sau converteste lumina, sunetul, caldura, presiunea sau compozitia chimica a hranei ori a aerului (gust, miros) in semnale sau impulsuri electrice. Deja au fost simulate gusturile primare (dulce,acru, sarat, amar, iute) prin impulsuri electrice de diferite frecvente aplicate unui electrod tinut pe limba. In mod similar creierul interpreteaza impulsurile electrice transmise, in aria vizuala a neocortexului, de catre o suprafata matriciala de electrozi drept imagini(s-a realizat inlocuirea ochiului la cei orbi cu o camera de luat vederi matriciala)

 

Exista doua strategii pt. vindecare:
1.Proteze (generatoare de impulsuri, implanturi care reproduc impulsurile generate de creier;implantarea de creiere artificiale).
In aceasta directie s-au realizat implanturi generatoare de impulsuri pt.maladiile care nu mai raspund nici macar la doze mari de medicamente (depresie, boala Parkinson, tulburari cardiace).
Cercetarea pe care am realizat-o in aceasta directie m-a condus la metodele cunoscute si utilizate in preistorie pe intreaga planeta (Atlantida, Mu), metode care au fost pastrate si in Medicina Traditionala Chineza . Ma refer atat metodele de vindecare care utilizeaza contactul material direct :acupunctura, moxibustia, presopunctura, cat si la metode de vindecare fara contact, care au fost tinute secrete din motive lesne de inteles :qigong, reiki, campuri magnetice, orgonice si morphogenetice .
In urma acestor cercetari am creat dispozitivul Qi MAGEN (care elimina dezavantajul generatoare de impulsuri implantate), unde termenul Qi, Chi sau Ki(in lb. japoneza) desemneaz
a energia vitala;vedeti detalii la siturile de mai jos :
2.Declansarea autovindecarii- folosirea propriului generator de impulsuri(creierul)

 

Aceasta cale presupune intrarea in starea in care putem face acest lucru:transa, starea de relaxare profunda in care este posibila reprogramarea pt trezire, pt. reamintirea adevaratei noastre identitati, pt.vindecare, pt. cresterea performantelor psihice (memorie,invatare) ,
artistice ori fizice (sportive). Solutia pt. vindecarea celor orbi era cunoscuta in antichitate si mai este aplicata si azi de shamanii din Indonezia : relocalizarea portilor senzoriale in cursul transei.Vazul(este al creierului) este relocalizat pe alte suprafete cutanate:frunte, degete, plex solar.
Intr-o emisiune transmisa la televiziunea din fosta URSS, o fetita adusa in transa hipnotica, a fost facuta sa vada cu degetele. Interesant este faptul ca in urma acestei emisiuni, televiziunea din fosta URSS a fost sunata de peste 50.000 de spectatori, care au spus ca si copiii lor, care au vazut acea emisiune (este cunoscut efectul hipnotic al ecranului TV) au inceput sa vada cu degetele.
Spectacolele de hipnoza din toata lumea au inceput sa utilizeze aceeasi tehnica de relocalizare a portilor senzoriale pt. a deplasa zonele erogene si pt. a declansa orgasmul la barbati sau femei in public(vedeti videoclipurile de pe situl :
Poarta Transei-O Cale de a accesa puterile noastre ascunse
TRANCE GATE-A WAY TO USE YOUR HIDDEN POWERS

http://www.myspace.com/mystic_trance
TRANCE GATE:
http://360.yahoo.com/trancegate

Pentru cei ce cred ca transa este o stare artificiala indusa de substante psihotrope (medicamente,droguri) ar trebui sa descopere ca orice om intra natural in transa in diferite momente, fara sa stie ca asta e transa:

 

-cand este absorbit in lectura unui roman captivant si ajunge sa vada filmul evenimentelor;
-cand vede un film si se identifica cu un personaj, traind aceleasi emotii ca si acesta;
-cand conduce un automobil si trece prin diferite localitati fara sa observe nimic;
-cand adoarme in tren si se trezeste la fiecare oprire , doar ca sa vada la daca a ajuns in statia de destinatie, dupa care se culca din nou;
-mama care in somn sau in stare de veghe aude , in ciuda zgomotelor mult mai mari din jur, oprirea respiratiei pruncului sau;
-inventatorul care absorbit de ceea ce descopera uita ca a iesit din bazin pe strada in pielea goala(Arhimede) ;
-este cunoscut cazul unui mare orator, senator american, care absorbit in discursul sau nu a simtit acul de cravata introdus in picior, de cel pe care-l rugase sa-l anunte astfel (daca alte mijloace nu aveau efect ) la expirarea timpului alocat;

Exista insa si transe provocate accidental de:
-soc sonor (o explozie poate provoca perioade de timp lipsa, in care persoana se comporta automat; claxonatul a fost interzis si din cauza ca inducea transa prin soc urmata de paralizie motorie; strigatul de lupta “ kiai“ poate paraliza adversarul pe aceeasi cale);
– frica (panica, care a orbit spectatorii dintr-o sala de cinema care a luat foc, in Franta , a facut mai multe victime decat incendiul insusi-nimeni nu a mai vazut celelalte cai de evacuare existente si s-au calcat in picioare blocand o singura usa-au fost 700 de victime (explicatia:transa accidentala indusa de frica);
Vlad Tepes a mizat pe aceeasi strategie de inducere a orbirii cand a intrat in tabara turcilor declansand panica; o zicala romanesca identifica transa accidentala indusa de frica atunci cand spune:”de ce ti-e frica nu scapi”; aceasta transa accidentala indusa de frica se manifesta si la biciclistul incepator, care vede in fata sa un obstacol (o groapa, un bolovan) dar din cauza fricii orizontul i se ingusteaza si nu mai vede decat obstacolul, asa ca ocolirea acestuia devine imposibila;
in cazul pacientilor care descopera ca au o boala declarata incurabila se manifesta tot transa accidentala indusa de frica; pacientul nu mai vede nici o cale de iesire (fiindca ramane prizonier al modelelor, teoriilor si al dogmelor actuale; sa nu uitam ca bolile sunt etichete identice puse pe borcane diferite) si ajunge sa isi grabeasca sfarsitul, desi daca ar fi mobilizate resursele de vindecare acest lucru nu s-ar petrece;
-imobilizarea(infasatul nou nascutului reproduce starea de transa din viata intrauterina si securizeaza copilul dupa trauma nasterii la popoarele influentate de slavi ; ingroparea celui lovit de traznet de catre ”babe” nu este decat o relicva a tehnicii de imobilizare folosita de shamani in boli incurabile pt. inductia transei;
imobilizarea animalelor in pozitii cheie induce aceeasi transa;
 
 
Relaxare pilotata pentru trezire,vindecare slabire

Relaxare pilotata pentru trezire,vindecare slabire

 
Sa ne reamintim ce spunea Teilhard de Chardin:
“noi nu suntem fiinte umane in cautarea unei experiente spirituale, ci fiinte spirituale care au o experienta umana”.
Cu alte cuvinte noi nu suntem vasul material, trupul sau corpul, ci scanteia divina eterna care insufleteste acest corp; noi nu suntem paharul efemer, ci apa vie aflata in el.
Exista si oameni care si-au dat seama ca scoala,familia(organismul social) nu au facut nimic pt. propria lor menire: autocunoastere, autocontrol, reamintirea adevaratei lor identitati, redescoperirea propriilor lor capacitati.
Organismul social , ca si un stup sau un roi de albine , are nevoie de celule specializate,de lucratori, de formatori, de constructori,depanatori,aparatori…de soldati,de ingineri,profesori,medici,de programatori,dar si de deschizatori de drumuri noi…
Fara tot mai multi oameni treziti actuala civilizatie terestra va continua sa instraineze oamenii de ei insisi,sa-i programeze pentru a-si uita adevarata menire, capacitati si sa apese pe pedala acceleratiei , care o duce actualul complex militaro-industrial catre auto anihilare ..
Pentru relaxare pilotata pt. trezire aveti siturile din link-urile de mai jos:
GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS
RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE
1.Site: GUIDED RELAXATION USING HEARING –AN ANCIENT WAY OF AWAKENING
http://www.myspace.com/guided_awakening
http://uk.360.yahoo.com/GUIDEDAWAKENING
2.Group:

see published books:vedeti cartile publicate pe:

Links for GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS
Legaturi pt RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE

1.Site: http://uk.360.yahoo.com/GUIDEDAWAKENING
2.1.Group: http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/
2.2.Grup:http://health.groups.yahoo.com/group/RELAXAREAPILOTATA/
3.Prospect/Presentation: http://health.ph.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/photos/browse/4e3b
4.Handbook/Manual: http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/files/
MANUAL RELAXARE PILOTATA
PREZENTAREA METODEI DE RELAXARE PILOTATA

see published books:vedeti cartile publicate pe:

http://www.scribd.com/Guided_Awakening

alte situri:

GUIDED RELAXATION USING HEARING –AN ANCIENT WAY OF AWAKENING 

Guided Awakening:

 

SITE MIRAHORIAN: 

http://www.danmirahorian.ro/ 

 

QI MAGEN SITE: 
vedeti doua situri noi in blogroll
 

 

 

 

Advertisements